Shoppa min stil

no products

Caroline Svedbom butik i Malmö

Caroline Svedbom butik i Malmö.

Idag öppnar Caroline Svedbom sin butik i Malmö. Igår blev jag bjuden till ett event i butiken för att få en sneak peek. En super läcker och färgglad butik. Som Caroline själv, sa så är det som en godis butik och det är precis så det känns. Super fräscht och lyxigt.

Ett mysigt event där Caroline Svedbom själv deltog och berättade om hur hon började skapa sina smycken och hela idén bakom smycken. Tycker det är så kul att lyssna på drivna och inspirerande kvinnor.

Jag älskar Caroline Svedbom smyckena och har några armband och en ring som jag äger sedan tidigare. Älskar att de är så färgglada och iögonfallande. Jag bär väldigt mycket färg och då är det så snyggt med smycken i färg. Sen tycker jag också dom håller otroligt bra i kvaliteten. Då har jag ändå haft mina smycken i något år och guldet är fortfarande fint. 

Super kul att det händer grejer i Malmö och att Caroline valde att öppna sin butik här nere. Ibland känns det som att Malmö blir lite bortglömt.

Jag kunde inte delta under hela kvällen då jag hade planer sedan tidigare. Men en riktig härlig kväll med massor skratt och snack.

Caroline Svedbom butik i Malmö
Caroline Svedbom butik i Malmö
Caroline Svedbom butik i Malmö
Caroline Svedbom butik i Malmö
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?