Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Chanel Allure ink fusion 822

Chanel Allure ink fusion 822 

På bilden nedan har jag på mig läppstift i färge Chanel Allure ink fusion 822 Deep Pink. Mycket märkligt att den heter Deep Pink då namnet är lite missvisande eftersom läppstiftet inte alls är rosa. Men det är iallafall en otroligt läcker mörkare röd färg som är så himla fin på. Den håller dessutom bra på läpparna och är matt. Jag gillar att variera men just dom röda färgerna tycker jag är riktigt fina när dom är matta.

Det går ju inte att missa att jag älskar läppstift. Och några av mina favorit märken på läppstift är bland annat Ysl, Chanel, Dior, Tom Ford och Anastasia.

Ni hittar Chanel läppstift bland annat på deras hemsida HÄR eller någon av deras Beauty Stores.

Chanel Allure ink fusion 822​
Nu är det faktiskt som så att när fotot ovan skulle tas så hade det gått flera timmar sen jag applicera på läppstiftet. Men eftersom jag hade glömt det hemma så fick det bli såhär. Ni ser ju, den håller riktigt bra.
Chanel Allure ink fusion 822​

Sen har jag även en helt egen LÄPPSTIFT kategori på bloggen. Eftersom jag själv bär läppstift varje dag så försöker jag fota till er så ni ser hur dom ser ut på. Sen älskar jag att tipsa och mode och skönhet och dessutom själv få en massa tips.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?