Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Chanel duo läppstift i Shocking Pink

Chanel Duo läppstift i Shocking Pink.

Ofta så är long lasting läppstift matta eller saknar glans. Jag älskar både dom matta men även dom som har glans. När det kommer till long lasting läppstift så är jag en riktig nörd. Älskar läppstift som håller länge speciellt när jag har en massa möten inbokad. Då slipper man springa fram och tillbaka för att fylla på färg på läpparna.

Jag älskar Chanel duo läppstift som är ett läppstift som håller en hel dag, men som innehåller glans. Du applicerar först den ena delen som är färgen och sen andra delen applicerar du glansen. Glansen får man ta på en extra gång.

På bilden nedan bär jag Chanel duo läppstift i Shocking Pink

Chanel duo läppstift i Shocking Pink
Här har jag haft Chanel duo läppstiftet på mig i några timmar. Vill man ha det ännu glansigare så applicerar man på glans.
Chanel duo läppstift i Shocking Pink
Här bär jag också färgen shocking pink.

Under kategorin Läppstift i bloggen så hittar ni en massa olika läppstift som jag tipsar om. Dom flesta försöker jag att ha på så ni kan se hur dom sitter på. Det är mycket enklare att se hur färgen ser ut på. Sen älskar jag läppstift så då är det extra kul att tipsa. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Mirna
  2 mars, 2020 / 6:11 e m

  För stark färg nästan knallig. Inte vem som helst trivs att gå runt med stark färg på läpparna. ?

  • Anna
   Författare
   2 mars, 2020 / 7:17 e m

   Jag utgår från min egen smak ? Jag älskar färg på läpparna. Men som man brukar säga, smaken är som baken ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?