Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   227
39   296
20   318
28   448
10   306

Chanel i Malmö

Chanel i Malmö

Hej raringar.

Killarna sover och jag sitter framför Netflix och kollar serier samtidigt som jag läser Mail och bloggar. Multitasking på hög nivå. Lite egentid på kvällskvisten skadar inte.

Idag har jag haft en otroligt innehållsrik och rolig dag. Jag lämnade Matteo på förskolan och hade med mig Valentino. Han är så himla lugn så man kan ha med honom överallt.

Chanel.

Beatrice på Chanel i Malmö hade bokat in mig för behandling och make up hos henne. Hon testade lite olika produkter på mig och därefter la hon make up. En super härlig och lyxig vistelse på Chanel. Jag blev förälskad i nästan allt men denna gången fick det följa med en ögonskugga. Trots att jag var riktigt sugen på ett läppstift så blev det inget köp.

Däremot är min foundation snart slut och jag kommer köpa den som Beatrice testade på mig. Chanel Les Beige Healthy glow naturell foundation. Jag använder deras primer som jag älskar och denna foundation var jätte fin på min hud.

Chanel i Malmö​
Chanel i Malmö​
Chanel i Malmö​

Efter besökte mötte jag upp Maria och vi åt lunch på vårt favorit ställe Poké Poké i Malmö. Godaste Poké bowls i Malmö. Därefter passade vi på att fotografera. Vi är ett sådant grymt team work.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Sanja
  12 februari, 2020 / 9:46 f m

  Tråkigt att du ej uppdaterar ang träningen, var så kul att följa det.

  • Anna
   Författare
   12 februari, 2020 / 9:49 f m

   Hej, oh jag har varit så dålig på den uppdatering. Jag har verkligen inte gett upp den, nu tränar jag och PTn varannan vecka men måste uppdatera kring viktuppdateringen varje vecka för det verkar vara en del som gillade att följa den resan 🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?