Shoppa min stil

no products

Chiara Forthi – jacka i konstläder

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk.

Jag letar efter den perfekt skinn jackan som ska vara tuff men samtidig kvinnlig och klassisk. Men jag hittade istället en jacka i konstläder från Chiara Forthi. Den är super fin i modellen och sitter helt perfekt på mig. Det är inte alltid det enklaste att hitta just sådant man letar efter. För att vara konstläder så tycker jag att den är fin och ser inte alls plastig ut.

Sen är jag dessutom väldigt förtjust i Chiara Forthi varumärket från Bubbleroom. Otroligt mycket fint.

Ni hittar Chiara Forthi – jacka i konstläder HÄR.

Men koden ANNAM får ni dessutom 10% rabatt på allt hos Bubbleroom, gäller även Rean.

Chiara Forthi - jacka i konstläder
Chiara Forthi - jacka i konstläder
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?