Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Coconut Water – Schampo, balsam & hårolja

För en tid sen köpte jag Coconut water hårserien för att se hur den funkar på mitt hår men märkte snabbt att jag tyckte det var jätte svårt att kamma ut håret så jag gick tillbaka till Lanza som jag vanligtvis anväder. Sen började jag märka att jag fick jätte torr hårbotten och valde att gå tillbaka till coconut water serien då jag märkt en skillnad på mitt hårbotten när jag använde den från början. Nu har jag inga problem med torr hårbotten, dock fortfarande jätte svårt att kamma ut håret trots att jag använder balsam men mitt hår trivs sjukt bra med Coconut water serien så det får helt enkelt vara värt det. Får dock se hur det blir sen när jag ska amma (om det nu går) om den fortfarande kommer passa.

Serien innehåller certifierad ekologiskt kokosextrakt som ger ditt hår mycket fukt utan att tynga håret. Det enda negativa är att har man långt hår och håret lätt trasslar ihop sig så är det svårt att kamma ut det. Men det är nog också att dom andra balsam produkterna innehåller så mycket kemikalier så det är inte konstigt att håret kammas lätt och och sen får man sitta där med torr hårbotten istället.

 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?