Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Corona Det händer inte mig!

Corona Det händer inte mig!

Vi är nog många som känner igen oss, det händer inte mig. Och nej det kanske inte händer mig, men det kan hända någon som står en nära. Den här jäkla Corona verkar vara ett mysterium. Jag testades positiv för Corona i veckan och mina föräldrar testades positivt tidigare i veckan. Så det var ingen tvekan om att jag skulle få ett positivt test. Men det är verkligen en klurig sjukdom för är man själv frisk så tror man inte man har den.

Men precis när vi tänkte att det lugnat sig så fick mamma idag ett tryck över brösten. Vi ringde 1177 som vad oss åka in direkt. Min syster kom över för att passa barnen medans jag körde mamma ? Jag följde inte med in utan satt i bilen och väntade.

När vi körde fram till akuten fick jag en klump i magen. Det kändes som något taget ut en film. Allt var omgjort och det var små gångar in till akuten. Mamma blev intagen rätt så snabb och kommer stanna kvar över natten för vidare undersökningar. Ärligt talat så känns det jobbigt och jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt med mamma. Min lilla mamma, hon är stark ??.

Corona Det händer inte mig!

Corona Det händer inte mig!

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?