Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Covid 19 – ingen lukt eller smaksinne

Covid 19 – ingen lukt eller smaksinne.

Alltså den här jävla Corona är helt fruktansvärd. Jag, barnen och min pappa har klagat oss lindrigt. Men mamma hon är helt utslagen, hon ligger och sover hela tiden. Är yr, kan inte gå själv utan vi måste hjälpa. Mitt hjärta brister i tusen bitar när jag ser henne såhär. Mamma jobbar inom äldreomsorg och har förmodligen fått den därigenom.

Jag har knappt haft någon symptom förutom frossa en kväll och dagen efter var jag extremt trött, hängig och svag. Men det var det, varken feber, snuva eller något annat. Det var först i helgen som mitt lukt och smaksinne försvann. Det märkte jag när jag skulle byta bajs blöja på Valentino och kände ingenting. Alltså det är så märklig känsla. Att kunna andas helt normalt genom näsan men inte kunna känna någon lukt alls. Samma sak med smaken, jag känner ingen smak alls. Enligt 1177 så är det symtom som kan hålla väldigt länge. Det är inget som besvärar mig det finns värre grejer.

Covid 19 – ingen lukt eller smaksinne.

Min pappa förlorade också smak och luktsinnet efter några dagar. Så det är inte denna symptom man ska leta efter i början. Jag tror att den kommer mot slutet.

Det värsta med Corona är att är man frisk och får det men inte vet om det. Då sprider man det vidare och dom i riskgrupperna blir sjuka.

Nu vill jag bara att det ska ta slut. Jävla skit vad det har ställt till med för folk. I förra veckan förlorade vi en familjemedlem som avled eftersom han var i riskgrupp. Hans kropp fixade inte det och han fick lunginflammation så organen la av och han avled.

Covid 19 - ingen lukt eller smak ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?