Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Custommade Maria Velvet högklackade skor

Custommade Maria Velvet högklackade skor

Alltså hur snygga är inte dessa högklackade rosa skor med rosett?! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dom. Men jag passade på att avvakta tills dom hamna på REAN vilket jag gjorde. Jag hade jäkla tur för det var den enda storleken kvar i min storlek.

Custommade är ett helt nytt danskt märke för mig. När jag menar nytt så har jag sett det nyligen på sociala medier och fastnade direkt för den färgglada och annorlunda stilen. Älskar deras kläder och skorna fick bli mitt allra första köp från märket. Dom har super söta klänningar och toppar som jag kommer hålla utkik efter. 

Custommade Maria Velvet högklackade skor
Custommade Maria Velvet högklackade skor ​
Custommade Maria Velvet högklackade skor ​
Custommade Maria Velvet högklackade skor ​
Jag matchade skorna med en läcker plisserad kjol och t shirt. Får en Sex & The City känsla över hela looken.

Jag är ju lite av en sko narkoman. Jag älskar skor och har väl alldeles för många. Tycker att snygga skor för en outfit. Man kan ha en helt vanlig vit t-shirt och jeans och snygga skor till så är man klädd. 

På äldre dar har jag blivit mer noga vilka skor jag köper. Men dom ska vara bekväma att gå i och kännas sköna på foten. Och det gör dessa. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 21 juli, 2020 / 9:56 e m

  Ohh så snyggt ja verkligen Carrie i Satc, jag köpte mig förra veckan en rosa plisserad så jag hade gärna haft rosa skorna. Jag skulle säkert ej ha råd med dem misstänker jag

  • Anna
   Författare
   21 juli, 2020 / 10:55 e m

   Tro det eller ej men det var rena fyndet . Min stl på 60% rea var inte helt fel ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?