Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Dag nr 2 i Köpenhamn

God morgon fina ni

Vi har precis varit nere och ätit hotellfrukost 😀 Finns ju inget bättre än hotellfrukost. Nu ska vi packa ihop våra grejer och checka ut. 

När vi kom till hotellet igår kväll så skruvade jag upp värmen i rummet och dom som känner mig vet att jag är totalt frusen av mig medan mannen vill öppna alla fönster. Dock så har jag fått igenom min vilja då han inte kan öppna fönster nu när vi har lillkillen. Men i natt så märkte han inte att jag skruvart upp värmen utan vakna och sa att var helt torr i halsen. När vi kom upp från frukosten då märkte han att jag skruvat upp värmen. Han blev ju inte så glad. 

Aja nu ska vi piffa till oss och bege oss ut i det kalla vädret. Ikväll måste jag handla och förbereda inför imorgon, vi ska fira det nya året med våra underbaraste vänner.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?