Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
12   81
103   344
18   253
51   364
31   315

Dagen före den stora dagen

Dagen före den stora dagen.

God morgon raringar.

Känns helt overkligt att vi imorgon får se vår lilla prins. Denna upplevelsen är helt annorlunda än med en normal förlossning. Där visste man inte riktigt när bebisen skulle komma och här har man fått en dag bokad. Jag känner mig så förväntansfull och glad, samtidigt som jag känner en enorm rädsla och osäkerhet. Men som tur är har jag en fullspäckad dag idag och kommer inte riktigt hinna reflektera så mycket. Vilket är bra.

Vid 11.30 ska jag ringa för att få en tid för kejsarsnittet imorgon. Men jag ska strax åka för att lämna blodprov i Malmö. Sen ska jag iväg och ta bort mina röda naglar. Läste på lappen igår att man inte ska ha färg på naglarna. Så jag ska fixa helt naturella naglar. Har prata med flera som haft kejsarsnitt och själva haft naturella naglar och det har varit ok.

Sen ska jag möta upp syrran och Matteo i stan för lunch. Matteo sov nämligen över hos syrran eftersom jag skulle upp tidigt och fixa med grejer idag och mannen jobbar. Bästa moster som ställer upp. Sen ska jag utnyttja denna dagen till att umgås och mysa med min stora prins. Sen kanske det dröjer någon dag innan jag kan träffa honom. Kommer säkert vara på sjukhuset i minst 2 dagar. Får vi en tid riktigt tidigt för kejsarsnitt imorgon så kommer Matteo att sova hos Moster igen. Vi vill inte behöva väcka och stressa honom på morgonen.

Nu ska jag iväg, ha en fin dag.

Dagen före den stora dagen

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?