Shoppa min stil

no products

Dagens matschema + träningspass

Dagens mat scheman:
8. 30 – 1 kopp Nestle osockrad god morgon välling.
10.00 – 1 banan.
12.00 – Matlåda, Indisk kycklinggryta med råris.
Recept HÄR
14.00 – två knäckebröd med mager ost.
16.00 – 1 clementin.
17.00 – Matlåda, Indisk kycklinggryta med råris.
18.30 – 1 clementin
20.30 – 2 grova mackor med kycklingpålägg

Jag har aldrig varit duktig på det där med att äta lite men ofta och idag gjorde jag allt för att äta lite men ofta. Shitt vad jobbigt, speciellt med tanken på att under jul tiden så har jag ätit större portioner så nu är jag typ hungrig hela tiden. Dom två matlådor med indisk mat är egentligen en hel portion.

Sen är jag väldigt noga med att inte äta efter 19.00 när jag försöker gå ner i vikt, men just idag lyckade jag ej hålla mig då jag var på 55 minuters spinning och kom hem strax efter 20.00 och var hungrig som en varg. Så det fick bli två grova mackor (smisk på fingrarna, speciellt med tanken på att det är bröd, var för lat att fixa iordning en sallad). Nytt försök imorgon.

Bästa frukosten, Nestle god morgon välling och dessutom innehåller den bara 3 pp enligt viktväktare appen :D.

IMG_8951.JPG

Fick med en tränings selfie precis innan 55 minuters spinning. Gäller att komma igång med konditionen efter all julmat och träningsuppehåll men jag är på banan 😀

IMG_8950.JPG

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?