Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   160
48   238
26   279
22   289
29   311

Dagens planering

Dagena planering: 

Hej raringar.

Ojoj vad dagarna går undan, redan torsdag. Det är full rulle från morgon till kväll, men på ett bra sätt. Eftersom vi har en hektisk vardag så planerar jag mina dagar in i minuten för att göra de saker jag verkligen älskar. Såklart måste man även göra även sånt som inte är kul, men det tillhör.

Idag väntar jobb och möten, i vanlig ordning. Kommer skippa träningen idag eftersom jag tränat hela veckan, så det blir min vilo dag. Har kommit igång med träningen och det är så skönt, speciellt när man ser resultat på kläderna. Ikväll ska jag iväg på event med Maria, vilket ska bli så himla kul. Det är ett inredningsevent, vilket passar mig utmärkt nu när jag håller på att inreda vårt hem. Kommer säkert vara en del snyggt som man kan inspireras av. Följ mig på My Story på Instagram @annamatkovich.

Jag har äntligen hittat en matta som jag blivit totalt förälskad i. Ska hämta ut den imorgon och förhoppningsvis kan jag visa er den på söndag. Har haft så svårt att hitta en fin matta som jag gillar.

Får passa på att önska er en härlig dag.

Idag ska jag inviga en favorit från Veronica Virta.

I veckan har jag även haft en dejt med min minsta lilla kille. Gud vad han är underbar, envis och bestämd liten kille som älskar att vara igång.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?