Shoppa min stil

no products

Dagens – Puderrosa kavaj

Vilken underbar känsla att gå upp såhär tidig när solen strålar in, redan vid 6.00 steg jag upp. Jag känner mig sjukt mycket piggare och inte alls lika trött. Idag är det tidig morgon med möte hela dagen. På kvällen ska jag träffa mina söta tjejer för att ta igen tiden vi missat 😀 som vanligt är det en massa vi har att snacka om.

Passar även på att inviga min nyinköpta puderrosa kavaj, jag vet, två kavaj inköp på en vecka. Vad ska jag säga, älskar kavajer 😀Kavaj HM / T-shirt Lindex / Kjol Gina Tricot / Stövletter Scorett / Halsband & örhängen Ioaku

Följ:

1 kommentar

  1. 18 mars, 2015 / 8:03 f m

    Solen gör väldigt mycket nu, just att gå upp tidigt är mycket mycket lättare.
    Ha en fin dag.
    Kram.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?