Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
35   218
17   192
24   294
34   300
18   293

Dags att bli fin

Dags att bli fin.

Hej raringar

Ojoj vad jag har längtat efter denna dagen. Fick nämligen avboka min frisörtid för två veckor sen pga konferens. Så jag har haft världens utväxt. Så denna dagen är efterlängtad. När man är blond så syns utväxten lite mer när det väl börjar växa ut. Jag stör mig faktiskt inte så mycket på det eftersom det är slingor så det är okej. Men finns ju ingen bättre känslan än efter ett frisörbesök.

Dags att bli fin

Får passa på att multitaska under tiden och jobba lite.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?