Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   88
23   180
25   250
105   410
19   260

Dags att bli fin

Dags att bli fin.

Hej raringar

Ojoj vad jag har längtat efter denna dagen. Fick nämligen avboka min frisörtid för två veckor sen pga konferens. Så jag har haft världens utväxt. Så denna dagen är efterlängtad. När man är blond så syns utväxten lite mer när det väl börjar växa ut. Jag stör mig faktiskt inte så mycket på det eftersom det är slingor så det är okej. Men finns ju ingen bättre känslan än efter ett frisörbesök.

Dags att bli fin

Får passa på att multitaska under tiden och jobba lite.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?