Shoppa min stil

no products

Dålig uppdatering

Hej finaste

Sorry för dagens dåliga uppdatering men det har verkligen varit full rulle. Både mannen och jag har jobbat idag, så mormor och morfar hämta upp lillkillen då dom skulle vara barnvakt. Själv passade jag också på att efter jobb traska iväg till gymmet för att köra ett intensivt träningspass. Fick dock lite skuldkänslor med tanken på att lillen hade varit hos mormor och morfar hela dagen och sen skulle jag dessutom iväg och träna. Men vad ska man göra, är tvungen att få in iallafall 4 träningstillfällen. Känner verkligen att jag vill komma i form och då får man kämpa lite. Så ni kan ju tänka er hur trött jag är idag.

Har dessutom kört LCHF i lite mer än 1 månad nu men vet inte riktigt hur jag känner. Tycker det har varit lite svårt att vet vad man får äta och vad man inte får äta och sen det där med mellanmål, nötter är det jag kört på. Får helt enkelt se hur det går när jag har invägning imorgon. Nu har vi haft Linas Matkasse och jag har varit rätt nyfiken på rätterna (får egentligen inte äta dom) så man kan ju säga att jag fuskat lite också. Vad jag tyckte om kassen får jag skriva i ett annat inlägg. Nu blir det sängen.

God Natt 

   
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?