Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
2   59
36   243
18   201
24   294
34   300

Därför kan jag inte springa

Därför kan jag inte springa.

När jag har stirrat på en data hela dagen så är det så himla skönt att komma ut och ta en lång promenad. Mitt mål är minst 10 000 steg om dagen. Inte alltid det enklaste om jag ska vara ärlig. Men iallafall, jag saknar att jogga. Men eftersom jag har skadat benen så måste jag avvakta. Tror dessutom jag skadat den ordentligt för nu har hela hälsenan svullnat plus att där är liksom som en kula. Borde kanske gå och kolla upp det men är inte alls sugen på det. Att gå funkat helt ok, jag haltar lite men att springa funkar inte alls.

Jag älskar att bo utanför Malmö. Helt underbart med naturen och kunna ta alla dessa härliga promenader.
Det bästa med att jobba hemifrån är att ha alla dessa godsaker nära till hands. Jag älskar smoothie och tycker det är så uppfriskande. Använder havremjölk, banan, hallon, blåbär och shia frön.
Blir en kort stund framför Netflix medan jag kollar min Mail och förbereder mina sociala medier inför imorgon. Och min favorit färg på tånaglarna.
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 8 maj, 2020 / 3:46 e m

    Det viktiga angående motion är att det blir av och helst minst en halvtimme per dag.

    Sedan tror jag du behöver åtminstone vila foten ordentligt kanske t.o.m. kolla upp det så du slipper mer bekymmer.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?