Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

De vanligaste inredningsmisstagen

Reklam för Bimago.se.

De vanligaste inredningsmisstagen du bör undvika för ett stilrent hem.

Alla vill ha ett vackert hem. Du har säkert hört massor om hur du borde inreda ditt hem. Men vad du inte borde göra är minst lika viktigt. Vad är sakerna du bör undvika att göra när du dekorerar hemmet? I den här artikeln går vi igenom några vanliga misstag.

För lite färg

Det är inget fel med att rum som är till största delen vitt, men samtidigt bör du inte vara rädd för att lägga till lite färg i rummet. Men bara vitt kan få ditt hem att kännas kliniskt, och du vill inte att ditt hem ska se ut som ett sjukhus. Däremot, om ditt rum inte har tillräckligt med färg är det enkelt att lägga till det med möbler eller tavlor. Kolla in Bimago.se för att hitta tapeter och tavlor som kan liva upp ditt hem.

Ingen personlighet

För att det verkligen ska vara ett hem och inte bara ett hus behöver inredningen ha personlighet. Men om du inte visar upp någonting personligt i ditt hem – inga foton, inga unika föremål med personlig betydelse, ingen konst som du älskar – är det dags att du ändrar på det. 

Inte rätt ljus

Ljus är en av nycklarna till inredning. Men om du får in mängder av naturligt ljus genom fönster är det utmärkt, men om du inte har tillräckligt med ljus bör du investera i några ljuskällor. Lampor finns av alla färger och former. De rätta lamporna har väldigt stor inverkan på allt i rummet, så om du inte redan gjort det bör du rikta din uppmärksamhet till hemmets ljuskällor. 

 

Däremot, ett annat sätt att manipulera ljus är med gardiner och persienner, så se till att dessa också matchar resten av rummet.

För många möbler

Utan någon tom golvyta känns ett rum kvavt och lite tomrum kan göra under. Men för många möbler kan snabbt få ett rum att kännas trångt, men är lyckligtvis oftast lätt att fixa. Om du har två soffor och två fåtöljer i ditt vardagsrum trots att du egentligen bara behöver en av varje kan det vara dags att fundera om. Behåll bara de möbler som bidrar med någonting, praktiskt eller estetiskt.

Oordning

Men allt måste ha sin plats, punkt slut. Röra är ett av de snabbaste sätten att förstöra ett snyggt hem. Allt du har i ditt hem bör ha ett ändamål, vare sig det är dekorativt eller praktiskt. Om ditt hem är fyllt med saker du inte behöver är det en bra idé att rensa. Vad du vill behålla och vad du kan sälja eller donera. Skaffa nya hyllor eller andra lagringsutrymmen om det behövs.

 

Ett vackert hem handlas om balans. Du behöver ha saker i ditt hem som får det att kännas personligt men samtidigt ska du inte ha för mycket så att det blir stökigt. Du behöver ha viss färg. Men inte allt för mycket färg. Sedan handlar det såklart en hel del om din egen personliga stil – en del föredrar en minimalistisk stil medan andra föredrar att ha mängder av dekor. Det viktiga är såklart att du själv älskar din inredning.

De vanligaste inredningsmisstagen...
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?