Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

December & full rulle

December & full rulle.

Nej men hörni, jag vet, min uppdatering på bloggen är inte den bästa. Jag har verkligen full rulle just nu. Vi har extremt mycket på jobb samtidigt som jag har massor privat med. Min lägenhet är snart klar. Johan och Sebastian som renoverar min lägenhet har gjort ett otroligt grymt jobb. Det var mer jobb än vad vi trodde, men resultatet kommer bli fantastiskt. Nu är nästan allt klart och där är småfix kvar. Allt känns så ljust och fräscht precis som jag älskar det. Sen är det bara att ställa iordning allt. Det brukar jag vara effektiv med. Längtar tills allt är klart så jag kan visa er lite före och efter bilder.

December & full rulle
Johan fixar listerna vid dörren. Han fick såga till dom så de ska passa eftersom måtten på dörrarna inte finns att köpa till denna lägenheten. 
Följ:

2 Kommentarer

 1. Karoline
  9 december, 2021 / 3:07 e m

  Längtar tills vi får se lägenheten! 😍 är du singel nu eller träffar du någon? Kram Karoline

  • Anna
   Författare
   10 december, 2021 / 11:50 e m

   Ska bli så kul att få dela med mig av resultatet 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?