Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   57
103   337
18   253
51   363
31   314

Dekorera ytterdörren – korg med blommor

Dekorera ytterdörren – korg med blommor.

Det har verkligen tagit ett tag att fixa utanför huset. Men jag ville verkligen göra det fint utomhus. Pappa har också varit här och hjälpa oss massor. Jag började med utemöblerna som jag är sjukt nöjd med. Sen har vi fixat runt trädgården och detaljerna. Har oljat trädäcket och nu har jag bara kvar dom små detaljerna. Ska plantera lite blommor och fixa med lyktor. Förhoppningsvis känner jag mig nöjd efter det. Ska visa er lite fler bilder under morgondagen. Idag var vi också iväg och köpte lite mer dekorations stenar som vi har lite runt om i trädgården. Stenarna är ljusa så man får verkligen en härlig strand känsla. Men som sagt, kommer bilder under morgondagen. 

Fick inspiration på Instagram till att dekorera ytterdörren. Köpte en liten korg på Ikea för 39:- och sen plastblommor. Hängde de på en krok på ytterdörren och det blev super fint. Så himla enkelt att fixa. För att den inte ska blåsa iväg så satte jag fast den med fiskelina också. Ville egentligen ha en lite större korg men var orolig för att jag inte skulle lyckas få den att hänga kvar och att den skulle vara för tung. Jag är definitivt ingen pyssel person men kände mig riktigt inspirerad och ville ge en tråkig ytterdörr det där lilla extra.

Dekorera ytterdörren - korg med blommor
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?