Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Den Perfekta Blåa kavajen

Den Perfekta Blåa Kavajen.

Om ni har missat det, så är jag en riktig kavajnörd. Jag skulle kunna gå runt i kavaj 7 dagar i veckan. Men för variationens skull så varierar jag olika stilar.

Däremot har jag varit på jakt efter den Perfekta blåa kavajen som jag har lyckats hitta. Har faktiskt hittat några fler blåa kavajer hos Zara. I år levererar Zara när det kommer till kavajer. Har hittat så otroligt många fina kavajer hos Zara.

Jag valde att styla den blåa kavajen med ett spets linne i siden och ett par blåa jeans. En kavaj funkar till det mesta. Jag älskar den eleganta och klassiska stilen. Längtar dock till våren nu då man enbart kan gå med kavaj.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?