Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   227
26   281
30   219
39   285
72   470

Den Perfekta Blåa kavajen

Den Perfekta Blåa Kavajen.

Om ni har missat det, så är jag en riktig kavajnörd. Jag skulle kunna gå runt i kavaj 7 dagar i veckan. Men för variationens skull så varierar jag olika stilar.

Däremot har jag varit på jakt efter den Perfekta blåa kavajen som jag har lyckats hitta. Har faktiskt hittat några fler blåa kavajer hos Zara. I år levererar Zara när det kommer till kavajer. Har hittat så otroligt många fina kavajer hos Zara.

Jag valde att styla den blåa kavajen med ett spets linne i siden och ett par blåa jeans. En kavaj funkar till det mesta. Jag älskar den eleganta och klassiska stilen. Längtar dock till våren nu då man enbart kan gå med kavaj.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?