Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   91
28   169
23   226
48   303
56   322

Denna helgen tappade jag det ,,,

Denna helgen tappade jag det ,,,

Hej raringar.

Samtidigt som jag har haft en helt underbar helg så hände något som inte hänt på länge. Jag tappade det och hamnade i dåliga vanor med maten. Jag är så sjukt arg och besviken på mig själv, men samtidigt måste jag ta mig i kragen och ta morgondagen som en ny dag. Annars hamnar jag i dålig vanor. Blir så otroligt besviken på mig själv när jag ”fuskar”. Men jag måste helt enkelt se morgondagen som en ny dag med nya möjligheter.

Idag glömde jag min aktivitetsklockan hemma när jag skulle till träningen och kände mig inte alls motiverad på gymmet. Men jag lyckades fullfölja mitt träningspass trots brist på motivation. Men ibland är det så, vissa dagar går bättre än andra.

Denna helgen tappade jag det ,,,​

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?