Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

DESIGN ARBETSVÄSKA PÅ REA

Vissa har redan tagit semester (precis som jag) och andra är påväg tillbaka till jobb. Det kanske är till och med så att man börjar uppdatera sin garderob inför hösten. Därför vill jag passa på att tipsa om den perfekta arbetsväskan. Klicka på bilderna nedan (adlinks) så kommer ni till respektive väska. Design arbetsväska på rea som både är snygg och praktisk.

Design arbetsväska på rea

Lauren Ralph Lauren RAEGAN - Handväska - black/vanilla

Ralph Lauren 2695:- (25% rabatt)

Calvin Klein Handväska - black

Calvin Klein 2475:- (25% rabatt)

Lauren Ralph Lauren ABBY - Shoppingväska - limestone

Ralph Lauren 1345:- (25% rea)

Lauren Ralph Lauren EVONNE - Handväska - field brown

Ralph Lauren 2155:- (20% rea)

Lauren Ralph Lauren EVONNE - Handväska - black

Ralph Lauren 1755:- (35% rea)

Finns inget bättre än när man hittar en snygg och dessutom praktisk arbetsväska. Jag personligen använder min Louis Vuitton Neverfull som min arbetsväska och det funkar perfekt. Vet att vissa gärna vill ha extra fack på sin väska. Väskorna ovan som jag tipsar om har extra fack. Däremot så har inte min Louis Vuitton Neverfull det och jag personligen tycker det funkar bra. Trots att det ibland är lite huller om buller i väskan så hittar jag alltid rätt. 

Vill ni ha fler snygga tips på design väskor på rea så kan ni kika HÄR (adlink). Är man ute efter en ny väska så tycker jag man ska passa på att kika på rean. Hittar man en favorit så kanske man lyckas göra ett fynd. 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Petra
  28 juli, 2017 / 10:33 f m

  Tack Anna!! Du är bäst!

  • Anna
   Författare
   29 juli, 2017 / 9:23 f m

   Så lite så fina

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?