Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   88
51   211
28   187
44   179
23   181

Det kommer i perioder

Det kommer i perioder.

Hejsan raringar ❤️

Känns så otroligt skönt att vara tillbaka med rutinerna kring träningen. Men ni vet den där ständiga träningsvärken som känns så jäkla skön. Jag älskar att ha träningsvärk. Men sen har jag mina perioder då jag inte riktigt kommer igång med träningen och får börja om när jag väl startar. Måste försöka hitta en bra rutin att hålla igång med träningen. Jag fick ett riktigt bra träningsschema från min PT förra året som jag fortsätter på. Vill känna mig stark.

Jag önska jag var en morgonmänniska och fick min träning gjord på morgonen men tyvärr. Har fått inse att jag är en kvällsmänniska. Jag tycker jag börjar alldeles för tidigt på mitt jobb för att hinna med träning. Men iallafall, skönt att vara tillbaka på banan.

Tänk att det faktiskt börjar bli kallare och vi är påväg mot mörkare och mörkare tider. Jag är inte alls förtjust i alla dessa mörka långa dagar men sen får man hitta dom där små guldkornen. Som gör att man uppskattar dagarna. Jag älskar mina killar och älskar att hitt på olika aktiviteter med dom. Vi är alltid på språng och gör roliga grejer ihop. Sen älskar jag att sätta mig på något mysigt ställe med mina vänner och pratat om allt mellan himmel och jord. Myskvällar med film, biomys. Ja men alla dom där stunderna gör att dessa mörka dagar bli bättre. Och jag kommer göra mer av sånt.

Nu hörni ska jag lägga mig. Har suttit upp alldeles för länge dom senaste dagarna.

God Natt ❤️

En snabb dagens outfit.
Gårdagens kaffe med fina Maria. Vi passade på att planera och fotografera. Vi är så himla effektiva när vi väl ses.
En bild i hissen påväg till gymmet med mitt gäng.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Annie
  16 oktober, 2020 / 10:27 f m

  Hej, gillar din blogg så mycket!! Bara undrar vad det är för snygga rosa träningsskor du har på första bilden?

  • Anna
   Författare
   17 oktober, 2020 / 8:13 f m

   Hej, åh men tack snälla för komplimangen. Dom kommer från Nike, köpte dom på deras senaste rean. Otroligt sköna måste jag säga ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?