Shoppa min stil

no products

Det stora problemet imorse

God morgon fina ni

Inatt har jag faktiskt sovit riktigt bra och hade inga problem att stiga upp när klockan ringde 06.30. Med tanken på att jag mår bra så bestämde jag mig för att gå på konferensen som vi har på jobb idag, har lite småvärkar som jag haft nu i några dagar men för övrigt så känner jag mig bra. Som sagt så känns det som att lillkillen trivs otroligt bra i magen trots brist på plats. 

Det stora problemet imorse var vad jag skulle ha på mig, fick slänga ihop en preggo outfit som jag levt i den senaste tiden. Det värsta var skorna, mina fötter är sjukt svullna och allt sitter tajt. Efter mycket rotande och letande hittade jag något som passar. 

Önskar er en trevlig dag / Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

5 Kommentarer

 1. Sanna
  15 september, 2015 / 12:18 e m

  Hej. För ca 2 veckor sedan la du upp en bild på Ig där du har lila läppstift och en härlig höstfärgad blus med blad. Var kommer tröjan ifrån och vad är det för läppstift? Supersnyggt!!!

 2. Sanna
  15 september, 2015 / 5:27 e m

  Hej.
  För ca 2 veckor sedan la du upp på Ig en bild där du har lila läppstift och en jättefin höstfärgad blus med blad. Var kommer blusen ifrån o vad är det för läppstift?
  Supersnyggt!!

  • anna
   Författare
   15 september, 2015 / 8:47 e m

   Hej Sanna. Vet inte riktigt vilken bild du menar men du får gärna lämna en kommentar på insta så svarar jag dig där, har ju en sjukt massa foto där 😀 Trevlig kväll

 3. Sanna
  15 september, 2015 / 8:55 e m

  Hej.
  Har inte Ig själv utan ser dina ig bilder till höger här på bloggen. Blusen är blå/lila aktig med bruna och gröna löv/blad. Det står att den lades upp för 2 veckor sedan.

  • anna
   Författare
   15 september, 2015 / 9:44 e m

   Jaha då förstår jag 🙂 Tror jag vet vilken du menar, läppstiftet är från YSL pur couture nr 19. Man ser dock inte hela men det är klänning från Lindex, dock är den från förra året.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?