Shoppa min stil

no products

Diamantslip – storstädning för huden

Just nu känns det som att jag hade behövt en extreme makeover när det kommer till hela mig. Speciellt när det kommer till min hud.

Här om dagen så var jag över hos tjejerna på Kräm hudvårdsstudio för att intervjua dom. Ni hittar hela intervjun HÄR. Något som jag fastna för är Diamantslip och som jag verkligen måste testa.

Diamantslip är en storstädning för huden. Den slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr. Men hjälp av ultraljud återställs fukten i huden för att stimulera till en ny kollagenbildning, öka blodcirkulationen,  samt ge en liten uppstramning. Behandlingen avslutas med anpassad ljusteaoi. ( text: Kärm hudvårdsstudio) Dom har dessutom kampanjpris på diamantslip: 795:- ordinarie 995:- gäller månaden ut med kampanjkoden Januarislip

DSC01538 DSC01540

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?