Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   208
32   382
9   383
23   396
18   359

Din lokala bilverkstad

– Inlägg i samarbete med Ryds Bilglas.

Något som för mig som bilägare är otroligt viktigt och det är att ha en bilverkstad du kan vända dig till. Jag gillar inte att springa till flera olika ställen, utan känner mig trygg med ett fast ställe. Någon som man vet kommer fixa till felen utan att man ska vara orolig för att bli lurad. Ryds Bilglas i Malmö finns på ett antal ställen och det är väldigt bra. Man kan välja vilket ställe som är närmast om något skulle uppstå. Ryds Bilglas har dessutom 115 verkstäder på 66 orter runt om i Sverige.

Här om dagen när jag var ute för ett jobbärende fick jag ett stenskott på rutan. Känns så himla surt, måste gå och få det fixat men jag har verkligen inte prioriterar. Hemma hos oss är det mannen som har ansvar för bilen även fast jag kör den oftare. Men han vet precis vad som ska fixas och han tar tag i det direkt. Inte för att jag inte kan utan det känns som att han är duktigare på just det område. Men jag såg att man kan vända sig till Ryds bilglas även med stenskott. Så himla bra och nu vet vi det.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?