Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Dinner for two

Idag orkade varken jag eller mannen att laga mat utan köpte hem mat istället. Ibland får man lyxa till det mitt i veckan 😀 Blev sushi till mig och sallad till mannen 🙂 

 
Nu blir det avkoppling och en film, är helt slut kommer nog säkert däcka vilken minut som helst. Nu är det ca 7 veckor kvar innan bebisen kommer om han nu kommer i tid 🙂 Som jag längtar efter det lilla livet, nu i veckan ska jag även tvätta och stryka alla hans kläder och sortera det snyggt. Bäddningen ska vi dock vänta lite med. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?