Shoppa min stil

no products

Disney on ice & family time

Hallo darlings

Har haft en super mysig söndag, åkte över till mina föräldrar för att umgås med min kusin innan dom åkte hem. Där var vi en stund och sen kom svärföräldrarna på besök.

Igår hade vi en super trevlig kväll, först kom min kusin över på lunch och sen kom resten av gänget. Tjejerna hade önskat kyckling och potatis 😀 Perfelt för en sådan som mig som knappt kan laga mat. Vi hade det jätte kul, mot kvällen åkte vi allihopa för att se Disney on ice. Inte världens enklaste att komma iväg med 8 vuxna, 4 bebisar och 2 treåringar. 

När vi väl satte oss på våra platser på arenan var vi helt slut hahah, däremot gick det jätte bra med bebisarna och dom var super snälla. Matteo somnade till och med 😀 Tror nog att vi vuxna hade det roligare på Disney on Ice än barnen.  

    
   
    
   
 
Blev inte så många foton som jag trodde, vi yra ju runt där som galningar innan vi hittade våra platser. Nu ska jag krypa ner i soffan och koppla av. Känner mig sjukt trött.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?