Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
49   219
22   176
43   311
33   352
50   300

Dom där dagarna

Dom där dagarna,,,

Den här veckan har verkligen inte gått som planerat men ibland är det så också. Och det är inget jag går och grubblar över utan får helt enkelt anpassa mig. Idag hade jag även ett möte inbokat som jag fick avboka då vår stora kille blev jätte förkyld igår och fick feber. Men idag mår han lite bättre men får stanna hemma från förskolan. Alltså vad den ungen har energi trots förkylning och feber. Jag hade även honom hemma från förskolan igår. Så idag är jag rätt så utsliten. Men snart kommer mannen hem.

Imorgon väntar en heldag för mig själv, en välbehövlig sådan. Ska fixa håret, ska göra en behandling, möta upp Maria för en fika innan ett spännande event. Har levt i träningskläder och uppsatt hår i 3 dagar nu, så det får vara nog.

Har även passat på att göra super goda extremt nyttiga muffins. Receptet kommer lite senare.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Mila
  11 mars, 2020 / 8:13 e m

  Hej, men hur känner du när corona härjar även i Sverige blir du inte rädd att bli smittad. Finns tyvärr överallt nu, läskigt att den breder ut sig så pass mycket i hela världen med omfattande snabbhet. Usch man tänker på alla som är drabbade, rädd att själv bli drabbad. Du vet vad som är bäst för dig själv men man bör vara försiktig när man även har småbarn. ?

  • Anna
   Författare
   11 mars, 2020 / 8:20 e m

   Hej Mila.

   Ska jag vara ärlig så tror jag att mycket handlar om propaganda och pengar. Corona finns självklart men jag tror att man gjort en större grej av den i media. Framför allt för att läkarmedelsindustrin ska tjäna pengar. Kommer säkert komma ett vaccin snart som kommer kosta dom olika länderna en förmögenhet men alla kommer köpa den pga pressen från befolkningen. Även fast jag tänker att mycket är överdrivet så är jag ändå försiktig, inte bara med Corona utan överlag med influensa när det kommer till den minsta. Jag skulle ex resa med barnen till Kroatien om någon vecka men kommer hoppa det pga smittorisken och vill inte att barnen ska få någon influensa. Men det är bara min åsikt, dock ska vi fortfarande tvätta händerna och vara försiktiga överlag.

   Ha en fin kväll.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?