Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Don Simon Premium Sangria

Don Simon Premium Sangria

Är det lillördag så får man lov att ta något gott att dricka. Jag passar på att prova Sangria för första gången. Och jag måste säga att jag älskar den. Jag dricker den riktigt kall med massor av is. Det är alltså en färdigblandad premiumsangria som är super fräsch. Den är lätt kolsyrad och samtidigt som den är söt så är den också fruktig i smaken.

Jag tror att Sangria är en sådan dryck, antingen så gillar man den eller så gillar man den inte. Nu råkar jag älska söta dryck så därför faller denna mig i smaken. Då detta är min första Sangria som jag provar så har jag inte så mycket att jämföra med. Men tummen upp för denna. 

Sen älskar jag flaskan. Så himla fin och färgglad. Snyggt att ha med i present istället för blommor. Fick passa på att ta en fin bild tillsammans med dom fina hortensia som jag köpte i veckan. Tyvärr höll sig blommorna inte fina då jag fick för mig att jag skulle låta tom stå utan vatten för att dom skulle torka. Det gick inte så bra. Förstår inte riktigt vad som gick snett.

Don Simon Premium Sangria

Don Simon Premium Sangria
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?