Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Double date & omtalade Mastio pizzeria

Double date & omtalade Mastio pizzeria.

Hej raringar.

Igår var vi barnfria och hade bokat en double date med Sofia och Anton på Pizzerian Mastio i Limhamn. Vi hade hört så mycket om pizzerian Mastio och tänkte att det var perfekt tillfälle att testa något nytt. Som tur är, så hade vi bästa sällskapet och hade otroligt trevligt. Servicen var under all kritik, det var länge sen jag upplevde så dålig service. Det tog otroligt långt tid innan servitören kom och tog vår beställning och sedan varje gång vi skulle ha något att dricka fick vi själva kalla på personalen. Personalen kändes väldigt sura och inte alls serviceminded.

Det roliga var att Maria var där med Carl bara några timmar innan. Läs hennes inlägg – HÄR -. Hon upplevde precis samma sak.

Om jag ska komma med något positivt så var pizzan otroligt god. Vi beställde 3 olika varianter som vi testa. Anton och Sofia kom lite tidigare för att paxa ett bord utomhus, för man kunde tydligen bara beställa bord inomhus. Vilket jag kan tycka är väldigt dåligt. Dom hade så extremt varm inne i restaurangen och hade vi ej fått plats utomhus så hade jag aldrig klarat att sitta inomhus.

Efter maten föreslog Sofia och Anton att vi åker hem till dom och fortsätter vår kväll. Vilket vi också gjorde. Vi satt där en lång stund och hade så himla trevligt. Double date & omtalade Mastio pizzeriaDouble date & omtalade Mastio pizzeria

Double date & omtalade Mastio pizzeriaDouble date & omtalade Mastio pizzeriaDouble date & omtalade Mastio pizzeriaDouble date & omtalade Mastio pizzeria

Följ:

4 Kommentarer

 1. 30 juni, 2019 / 4:19 e m

  Mastio är verkligen under all kritik! Dålig service, inget glutenfritt, små pizzor. Så överreklamerat ställe! Bojkottar framöver.

  • Anna
   Författare
   30 juni, 2019 / 4:27 e m

   Håller verkligen med

 2. 3 juli, 2019 / 9:58 e m

  Och jag som velat dit hur länge som helst! Nu är jag inte alls sugen på det längre.

  • Anna
   Författare
   3 juli, 2019 / 9:59 e m

   Super tråkigt, jag hade verkligen sett fram emot vårt besök men blev jätte besviken. Där är fler som hört av sig att dom upplevt samma sak.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?