Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Dragshowgalan 2015

I lördags så var några av Malmö Life bloggarna på Tangopalatset i Malmö för att kolla på Dragshowgalan. Jag har aldrig tidigare varit på en Dragshow och måste säga att det var sjukt roligt och underhållande, vissa av damerna hade jäkligt snygga kläder och piffat upp sig från topp till tå. Stämningen var på topp och det blev en hel del skratt. Lillkillen dansade för fullt i magen 😀 

    
    
    
    
    
    
    
    
   
Jag och Jay

   
 

Vikkan tog selfies på mig och henne med sin kamera så jag får sno bilder från henne när hon publicerat dom. Nu är ju inte jag heller så sugen att vara med på bild, känner mig som en flodhäst haha. Men några stycken blev det ändå 😀 

Följ:

1 kommentar

  1. Malin
    13 augusti, 2015 / 8:01 e m

    Hej! Jag slutade röka tack vare ecigg, har fått en underbar hy och är evigt tacksam! Ni som funderar på att sluta röka ska kolla in sidan det är värt ett försök! Köpte mitt Kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni lär inte ångra er! Kram 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?