Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   143
34   268
16   218
9   246
33   267

Drömmen om blå inredning!

Drömmen om blå inredning.

Jag har länge varit förälskad i blå inredning men av olika anledningar inte köpt blått. Jag älskar blå sammet men har tänkt att det snabbt blir smutsigt. Ska jag vara ärlig så har vi en grå sammets soffa och den blir lika lätt smutsig.

Men tanken är att ha vissa inrednings detaljer i blått. Ex matstolar och matcha det snyggt med silver detaljer. Vet att när jag googlat runt efter inspiration så kör dom flesta gult och blått. Men jag tycker att blått och silver är otroligt fint ihop.

Drömmen om blå inredning! ​
Drömmen om blå inredning! ​
Alla bilder ovan är lånade från Jotex. Som har en hel del att välja mellan.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?