Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Drömmen om blå inredning!

Drömmen om blå inredning.

Jag har länge varit förälskad i blå inredning men av olika anledningar inte köpt blått. Jag älskar blå sammet men har tänkt att det snabbt blir smutsigt. Ska jag vara ärlig så har vi en grå sammets soffa och den blir lika lätt smutsig.

Men tanken är att ha vissa inrednings detaljer i blått. Ex matstolar och matcha det snyggt med silver detaljer. Vet att när jag googlat runt efter inspiration så kör dom flesta gult och blått. Men jag tycker att blått och silver är otroligt fint ihop.

Drömmen om blå inredning! ​
Drömmen om blå inredning! ​
Alla bilder ovan är lånade från Jotex. Som har en hel del att välja mellan.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?