Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Drömmen om blå inredning!

Drömmen om blå inredning.

Jag har länge varit förälskad i blå inredning men av olika anledningar inte köpt blått. Jag älskar blå sammet men har tänkt att det snabbt blir smutsigt. Ska jag vara ärlig så har vi en grå sammets soffa och den blir lika lätt smutsig.

Men tanken är att ha vissa inrednings detaljer i blått. Ex matstolar och matcha det snyggt med silver detaljer. Vet att när jag googlat runt efter inspiration så kör dom flesta gult och blått. Men jag tycker att blått och silver är otroligt fint ihop.

Drömmen om blå inredning! ​
Drömmen om blå inredning! ​
Alla bilder ovan är lånade från Jotex. Som har en hel del att välja mellan.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?