Shoppa min stil

no products

Drostdy-Hof Chenin Blanc och Chardonnay Viognier

Drostdy-Hof Chenin Blanc och Chardonnay Viognier

Hörni sitter man i karantän då för man köra vinprovning. Iförgår hade jag namnsdag så vi passade på att fira lite här hemma och köra vinprovning. Vi testade Drostdy-Hof Chenin Blanc och Chardonnay Viognier.

Här hemma hade vi olika favoriter. Min favorit blev Drostdy-Hof Chardonnay Viognier. Även fast dom är väldigt lika varandra så tycker jag att Chardonnay druvan har lite mer karaktär och lämnar efter en starkare eftersmak. Båda vinerna passar till rätter med fisk, skaldjur och fågel, och gör sig bra till exempelvis ugnsbakad lax, ramen med räkor eller bibimbap på kyckling. Eftersom vi körde vinprovning så drack vi dom för sig själva och det passar också utmärkt. Jag personligen är inte känslig när det kommer till vilket vin som passar till vilken rätt. Jag skulle beskriva mig själv som livsnjutare och kan ta ett glas vin till vilken rätt som helst.

Tänker att så fort det här med Corona lagt sig ha en vinprovning hemma med tjejerna. Så himla kul det hade varit, eller kanske champagne provning.

Drostdy-Hof Chenin Blanc och Chardonnay Viognier
Jag gillar vin i box. Det känns som att det aldrig tar slut och dessutom är de miljövänliga. Drostdy- Hof tänker inte bara på miljön och hållbarhet. Utan de arbetar också för att ge anställda goda arbetsförhållanden och levnadsvillkor. Tummen upp för det.

Tipsa gärna om det är något vin ni vill att jag recenserar. recenserar.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?