Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
3   114
26   313
14   304
5   324
26   362

Du vet aldrig hur mycket

Du vet aldrig hur mycket sömn du får som mamma. Känns som att varje dag är ett lotteri när det kommer till sömnen. Mina killar brukar gilla sova länge och sover otroligt bra om nätterna. Men Valentino däremot har börjar vakna lite tidigare. Idag vaknade han 05.23 och jag höll på att bli knäpp. Som tur är så är han väldigt snäll och ligger kvar i sängen en stund innan vi flyttar över honom till oss. Sen kan vi ligga där en bra stund och vi halvsover medans han pratar och drar oss i håret. Förhoppningsvis får jag sova i natt.

Här hemma gör jag allt för att hålla mig frisk. Dricker en massa smoothies och varm citronvatten med ingefära. Ska verkligen göra allt för att hålla mig frisk.

Imorgon ska jag iväg på en skön behandling hos Kräm Hudvårdsstudio. Min förra behandling fick jag avboka få Valentino blev sjuk men denna ska verkligen bli en välbehövlig behandling. Sen ska jag möta upp fina Maria för lunch på vårt favorit Poke ställe i Malmö, Poké Poké. På eftermiddagen har jag också ett sjukt spännande möte som tyvärr för tillfället är väldigt hemligt. Men jag kommer självklart att avlösa det för er när det är dags.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?