Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
14   220
5   243
6   325
13   310
18   350

Eleganta underkläder & Dejt Night

Eleganta underkläder & Dejt Night.

Nu ska jag inte prata för alla kvinnor, men åtminstone dom jag känner. Jag tycker att vi kvinnor är otroligt dåliga på att unna oss fina underkläder. Jag själv jag varit dålig på att köpa fina underkläder men har blivit så mycket bättre på det. Hur lyxigt är inte det när man har fina underkläder.

Sen är det alltid uppskattat med underkläder i present. Det är inte den enklaste presenten att ge. Men i ett blogginlägg som jag skrev tidigare idag så ger jag tips på hur du kan underlätta för din partner att köpa underkläder till dig. Läs om inlägget – tips på hur du handlar underkläder till henne.

Dagens tema i bloggen kommer att vara eleganta underkläder och dejt night.

Varför inte lägga den extra energin på fina underkläder när du ska ut på dejt med din partner. Som en överraskning och en spännande grej mellan er två. Det som är spännande med underkläder, är att det är bara är du och din partner som vet.

Perfekta underkläder efter en dejt night. En elegant och fin body med en kimono. Förutom att det är snyggt så känner du dig fin och när man känner sig fin så utstrålar man den känslan. Kimonon nedan hittar du HÄR & Body hittar du HÄR. Som jag skrev i ett annat inlägg så kan du alltid registrera dina storlekar hos Hunkemöller så att din partner kan gå och överraska dig. Länk till inlägget hittar ni ovan. En body kan du också ha under en blus eller klänning när du är ute. Den är super smidigt eftersom där är spännen nertill, vilket gör det enkelt att knäppa upp. 

Eleganta underkläder & Dejt NightEleganta underkläder & Dejt Night

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 8 november, 2018 / 4:32 e m

  Klart det känns roligare och lyxigare om man ansträngt sig lite samt om man känner sig fin.
  Bra idé att registrera sin storlek i affären.

  • Anna
   Författare
   8 november, 2018 / 9:33 e m

   Visst ? man känner sig extra fin med fina underkläder ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?