Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
48   218
22   176
43   311
33   352
50   300

En dags med skönhet i fokus.

En dag med skönhet i fokus.

Hej raringar.

I skrivandets stund sitter jag hos frissan och ska få håret fixad. Har läst en del om Corona viruset i sociala medier. Det är också extremt viktigt att vara källkritisk och kolla vart alla uppgifter kommer ifrån. Jag ska inte gå in i några närmare detaljer. Jag tror att det är extremt viktigt att vi håller hygienen, tvättar händer ofta och att är man sjuk så stannar man hemma. Så ska det vara även när det kommer till vanlig influensa. Jag kommer inte isolera mig. Alla borde ta sitt ansvar när det kommer till sjukdomar, inte bara när det gäller coronavirus.

Efter frissan ska jag iväg på en spännande skönhetsbehandling som jag aldrig tidigare gjort. Ni får följa med på Stories för att se vad jag ska hitta på @annamatkovich. Sen blir det en fika med fina Maria för att sedan åka vidare till en annan spännande grej. Så jag har verkligen en välförtjänt dag med egentid medan mannen är med barnen. Känns som att jag har bott i träningskläder nu i 3 dagar så det känns skönt att piffa till sig och bli tillpiffad.

Ha en fin dag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?