Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

En dyster period.

En dyster period.

Hej raringar.

Sitter med ett glas rött och kollar på KUWTK, jaja jag vet det får vara min Guilty pleasure. Har du någon sådan?

Det är en sådan mörk period just nu och det är inte alla kul att stiga upp på morgonen när det är typ kålsvart ute. Och dessutom sjukt kallt. Får man krypa ner under en varm filt och bara mysa med mina killar tills det blir ljusare och varmare tider. Skämt och sida. Men trots allt så är ju hösten så himla mysig med alla ljus och mys kvällar. Dagarna känns så otroligt korta och jag försöker att ha roliga grejer att hitta på med killarna. I helgen ska vi besöka Skånes djurpark och jag tänkte även någon dag boka in biobesök med Matteo. Han och jag behöver lite Mamma och Matteo tid.

Rutinerna rullar på. Jag försöker träna direkt efter jobbet för att ha det gjort. Om jag inte tränar direkt efter jobbet så tränar jag ännu senare och ibland är man inte helt på hugget när det blir för sent. Jag tränar dock mycket bättre på kvällen än morgonen. Känns så skönt att vara igång med träningen och ständigt gå runt med den sköna träningsvärken. Jag är en av dom som älskar träningsvärk.

En dyster period.
Dagens träning blev intervaller. Det blev ett snabbt besök på gymmet, men bättre än inget.
En dyster period.
Köpte det här skelettet på rusta för 50:- till Matteo och han blev så glad. Han älskar ju Halloween och dom där läskiga grejerna.
En dyster period.
Alltid på språng och med en kaffe i handen.

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 23 oktober, 2020 / 3:36 e m

    Gäller att göra det bästa utifrån de förutsättningar som är.
    Tända upp ordentligt på morgonen till exempel.
    Och bra att komma iväg för att träna.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?