Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
4   71
37   247
18   202
24   294
34   300

En glammig onsdag

En glammig onsdag.

Hej raringar.

Startade denna lillördagen lite glammigare än vanligt. Skulle skapa content kring en glammig bild och redan i veckan hade jag planerat hur jag ville ha det, från håret till smycken och hela posen. Så det är inte bara att ställa sig och sen är det någon som knäpper en bild. Jag skapar bilden i huvudet och sedan i verkligheten.

Det är såklart något jag älskar att göra. Skapa fin content. Tyckte jag lyckade väldigt bra och sen hade jag även en grym fotograf (mannen) som hade mycket tålamod.

Vid lunchtid mötte jag upp fin Maria för fotografering och sedan hade vi möte med en samarbetspartner till oss. Ett väldigt inspirerande och härligt möte. 

Sen mötte jag mina fina killar i stan för en fika och umgänge.

Sen åkte killarna hem och jag passade på att köra ett sent pass på gymmet. Lite väl sent för en trött mamma men jag klarade det.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Munche.e
  30 april, 2020 / 6:05 e m

  Vad är det du säljer koppen? Nagilėn fattar inte.
  Står att du skapar content därför undrar jag. 🙃

  • Anna
   Författare
   3 maj, 2020 / 5:13 e m

   Förstår inte riktigt vad du menar med att sälja 🤷🏼‍♀️ när jag skriver skapa kontant i bloggen så är det att jag lägger ner extra tid och energi på ett bra innehåll som i detta fallet är bilden. Inte ofta man går runt och är såhär glammig.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?