Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
30   133
62   313
46   296
53   306
30   301

En höggravid i farten.

En höggravid i farten.

Sådär lagom svullen och sjukt varm ligger jag i sängen med en film. Häromdagen fick jag höra att mina fötter såg ut som dinosaurie fötter från min 4 åriga son. Och det är precis så dom känns också. Känns som att dom ska börja brinna vilken minut som helst.

Igår körde vi Matteo till mina föräldrar där han övernattade till idag. Och ikväll ska han övernatta hos svärföräldrarna med kusinerna. Så mannen och jag har fått två nätter helt för oss själva. Vi satt och diskutera att detta blir vår sista barnfria helg på väldigt länge. Nästa helg kommer vi att ha vår lilla son hos oss. Känns helt galet och jag längtar efter denna lilla killen så mycket. Vem är han? Hur ser han ut? Hur kommer han att vara?

Idag passade vi på att ta en härlig lång lördag i sängen med frukost och kaffe. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg till Emporia. Jag behövde concealer på Sephora och sen skulle jag spana in höstens trender på Zara. Gud vad jag längtar efter att bära normala kläder igen. Efteråt åkte jag iväg till mina föräldrar och satt där en stund innan jag och Matteo åkte till svärföräldrarna.

Många har frågat mig vart jag får all min energi ifrån. Jag är en person som lätt blir rastlös och behöver röra på mig. Att vara höggravid stoppar inte mig. Jag måste röra på mig och hitta på grejer.

En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2019 / 3:00 f m

  Så söt han är 😀
  Så mycket du hann med och du är så vacker som gravid 😀

  • Anna
   Författare
   25 augusti, 2019 / 11:40 f m

   Tack snälla fina du. Man känner sig inte precis som den vackraste när man är såhär gravid.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?