Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

En intensiv vecka

En intensiv vecka väntar och dom som känner mig vet att jag gillar att vara igång. Hela veckan är planerad i minsta lilla detalj och målet är också att komma igång med träningen. Förra veckan började jag lite smått men denna veckan kör jag igång helt.

Börjar måndagen med jobb och därefter ska jag hämta min lilla kille och umgås med honom. Sen kommer matkassen från City Gross (adlink). Ska bli skönt att komma igång med matkassen och slippa tänka på vad man ska laga för mat. Dagens träning blir cirkelträning.

På tisdag fyller min lilla kille 3 år, ojoj vad tiden går fort. Jag ska även besöka bästa Samantha på Salong Reborn för att fixa håret. Ska bli så himla skönt att fixa utväxten, ni kan kolla mitt tidigare inlägg HÄR (klick). Vi ska också iväg på 3 års kontroll och sen blir det lite bus och umgänge med denna lilla 3 åringen. Mormor och morfar sa något om tårta ;).

Veckan fortsätter med en massa jobb och möten. Har bokat in gruppträning dom dagarna jag hinner och dom andra dagarna kommer jag köra mitt eget program på gymmet. Resten av tiden blir det bus och lek med en aktiv liten kille.

På fredag ska jag till bästa Cecilia Wiking för att fräscha upp mig med botox. Sist jag gjorde botox var i april så det har hållit otroligt bra. Nu tar ju Cecilia väldigt lite på mig. Se mitt tidigare inlägg HÄR (klick). Och på fredag kväll väntar dejt med fina Linda.

Helgen har vi inte bokat upp oss på något, träningen är inbokad. Lillen följer alltid med mig till mini sats medans jag tränar och han älskar det. Sen får vi se vilka aktiviteter helgen bjuder på. Kanske bio med en liten 3 åring? Vi får helt enkelt se.

Ha en underbar start på denna veckan.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?