Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

En kopp te i sängen

Glad alla hjärtans dag fina ni.
Jag och min älskling tog en sovmorgon idag och sen låg vi i sängen med varsin kopp te och koppla av. Ibland är det så himla skönt att ligga kvar i sängen och prata om livet, både jag och mannen är djupa människor och älskar att prata om allt. Jag är så glad att jag har hittat denna underbara människa i mitt liv.

(null)

(null)

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?