Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
14   221
5   244
6   325
13   310
18   350

En kreativ dag

En kreativ dag.

Hej raringar.

Vilken dag jag haft, har knappt hunnit vila en sekund. I veckan köpte jag med lite blommor för att planerar och ha på uteplatsen. Trodde aldrig det skulle kräva så mycket jobb att planerar 3 blommor. Men så snyggt och värt det. En kreativ dag En kreativ dag

En kreativ dag

Började morgonen med en super härlig promenad på 5km. Tog riktigt långt tid men så himla skönt, naturen här är helt underbar. En kreativ dag

Tog en runda till stan för att fixa lite ärenden. Passade på att äta en sen lunch.

Väl hemma kom jag till ett skinande rent hem. Så himla skönt, vi hade städfirman över idag och det blev super bra. Vi kommer att ha städning varannan vecka och det blir perfekt. Jag älskar att ha det städat hemma och försöker att hålla det rent och fint. Mitt humör påverkar av hur vårt hem ser ut. Ni som fattar ni fattar vad jag menar.

Nu ska jag få lite jobb gjort innan det är läggdags.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?