Shoppa min stil

no products

En kväll med massor av härligheter

Hej darlings

Vilken härlig sovmorgon det blev idag, som jag älskar att sova hahha riktig sömntuta. Vi kom hem ganska sent igår och jag somna på direkten. Vi hade en sjukt rolig kväll hemma hos Linda och Muhamed och dom bjöd på en läskigt god tacogratäng som vi tänkte laga här hemma idag. Sen satt vi i flera timmar och prata om allt mellan himmel och jord där det dessutom blev en hel del skratt också. När jag och Linda väl börjar skratta så hörs vi nog över hela området. Tack fina vänner för en underbar kväll nästa gång är det vår tur och hur ska vi då kunna slå denna gratängen, får bli något färdiglagat 😛

Den goda tacogratängen

DSC00473 DSC00474

Jag och fina Linda DSC00478 DSC00479Sötisen Elsa var så trött att hon däckade på soffan. 

DSC00482

Följ:
Dela inlägget

Looking for Something?