Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA

Igår kväll var Maria och jag på Malmö Opera och såg föreställningen en kväll med Thalia. Det var faktiskt första gången jag var på opera och wow vilken upplevelse. Det här vill jag verkligen göra om igen. Energin och showen var magisk. Eller vi kan väl säga att detta är mer operett. Jag hade aldrig tidigare hört talas om operett. Det är mer underhållande och mer avslappnad än vanlig opera. Det bjuda på underhållning, vacker musik, glam, och humor.

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
Jag och min finaste ❤️
EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?