Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA

Igår kväll var Maria och jag på Malmö Opera och såg föreställningen en kväll med Thalia. Det var faktiskt första gången jag var på opera och wow vilken upplevelse. Det här vill jag verkligen göra om igen. Energin och showen var magisk. Eller vi kan väl säga att detta är mer operett. Jag hade aldrig tidigare hört talas om operett. Det är mer underhållande och mer avslappnad än vanlig opera. Det bjuda på underhållning, vacker musik, glam, och humor.

EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
Jag och min finaste ❤️
EN KVÄLL MED THALIA PÅ MALMÖ OPERA
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?