Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

En liten paus mitt i all kaos

En liten paus mitt i all kaos.

Hej raringar.

Ojoj vilken flyttkaos. Trots att jag hade flytthjälp och flyttstäd så kändes det så himla stressigt. Vill inte ens veta hur det hade varit utan hjälp. Jag kunde åtminstone lägga allt fokus på den nya lägenheten. Men nu är den gamla lägenheten överlämnad och den biten är färdig. Jag är en kontroll människa vilket gör det lite svårt att släppa vissa saker. Jag vill gärna ha koll på grejer. Men flyttfirman skötte allt galant och där var inget som hade gått sönder. Var mest orolig att där skulle vara grejer som skulle förstöras.

Den nya lägenheten är snart klar. Alla golven är färdiga så nu ska det bara upp nya lister och nya dörrar. Därefter ska där skruvas upp garderober och byggas in i väggen. Jag ser så mycket fram emot att bli klar med allt och börja inreda lägenheten.

Nu blir det lite avkoppling i soffan. Är faktiskt helt slutkörd efter helgen. Har inte alla hunnit vila ut efter denna helgen.

En liten paus mitt i all kaos
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?