Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
47   235
64   321
46   298
53   307
30   302

En lyxig dag väntar ,,,

En lyxig dag väntar.

God morgon raringar.

Dricker mitt morgonkaffe och svarar på lite Mail medan killarna sover. Ska strax fixa mig innan alla vaknar. Men måste säga att jag är ingen morgonmänniska, men det är rätt skönt att ha denna egentiden på morgonen.

En lyxig dag väntar ,,,

Idag väntar en lite lyxigare dag än vanligt. Efter att jag lämnat den stora killen på förskolan ska jag förbi Chanel på Emporia i Malmö och bli fixad, lyxigt. Sen ska jag möta upp Maria för lunch och fotografering. Därefter ska jag förbi NewHouse på Hansa i Malmö. Dom har fått en massa härliga vårkläder och jag är så nyfiken. Det var ett tag sen jag lyxade till det så idag är jag värd det.

Om ni redan inte följer mig på Instagram, så gör det. Jag uppdaterar Instagram mycket oftare än bloggen. Ni hittar mig på @annamatkovich

En lyxig dag väntar ,,,​

Idag kommer även andra delen (foten) till vårt matbord och vi ska montera upp det. Den väger sjukt mycket så jag har fått låna grannens man plus min egen. Så jag kommer locka grabbarna med lite sprit efter att dom är klara. Haha man måste ju vara gästvänlig eller hur!?

Nu ska jag röra på mig så jag hinner med allt. Önskar er en härlig dag.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?