Shoppa min stil

no products

En sådan perfekt dag

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt utan bara varit hemma, mannen har jobbat och jag har bara velat vara hemma och fixa runt. Lillkillen har blivit duktigare på att ta napp och under dagen så hade han den när han sov men så fort han tappa den så vakna han, oh myy ni kan ju gissa hur många gånger jag fick ge honom nappen. Han blir betydligt lugnare med nappen och det känns skönt att han börjar ta nappen, han blir lätt uttråkad och när han använder nappen så blir han inte uttråkad. 

Jag har börjat kolla på en ny serie Shahs of Sunset 😀 Riktigt bra och dessutom finns det en hel del säsonger så jag har något att göra 😀 Dessutom hann jag städa hela lägenheten så här är fint och rent till helgen, det enda som fattas är färska blommor. Det får jag handla imorgon 😉 

Nu har jag landat i soffan och lillkillen sover bredvid mig. Får ju inte glömma att jag även hann göra färskpressad juice 😀 Idag har jag juh unnit  med hur mycket som helst och dessutom fått mysa med min lilla bebis 😀 Så fort han vakna så ska jag bada denna lilla knatten.

Önskar er en härlig dag

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?