Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

En skada lilltå

En skadad lilltå.

Hej raringar.

Fredag och välbehövlig helg. Det har varit en hektiskt och intensiv vecka. Men som tur är så har jag min underbara familj som ställer upp i vått och torrt. Min mamma är helt fantastik. Valentino känns mycket bättre, han är dock fortfarande lite gasig i magen och har ont i magen. Men han spyr inte längre så det känns skönt. Enligt läkaren så är chansen stor att det är allergi. Man misstänker gluten. Nästa vecka kommer provsvaren.

Men till något helt annat. Igår kväll slog jag i lilltån och jäkla vad ont jag fick. Nej jag tänkte inte min lilltå skulle bli helt blå och att jag knappt skulle kunna gå. Men det hände. Så tro det eller ej så fick jag låna mammas foppatofflor när jag väl skulle till kontoret. Jag hatar verkligen foppatofflor men hade inget val då jag inte kunde ha något annat.

En skada lilltå ​

Igår kväll mötte jag upp Rasha och Emelie en snabbis för att fira båda tjejer som fyllt år.

En skada lilltå ​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Petra Lindblom
  30 januari, 2021 / 12:50 f m

  Hade du foppatofflor på stan!!??? Hahaha ♥️

  • Anna
   Författare
   30 januari, 2021 / 8:45 e m

   Hahah jaaa tyvärr 😂😂😂😂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?