Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

En skada lilltå

En skadad lilltå.

Hej raringar.

Fredag och välbehövlig helg. Det har varit en hektiskt och intensiv vecka. Men som tur är så har jag min underbara familj som ställer upp i vått och torrt. Min mamma är helt fantastik. Valentino känns mycket bättre, han är dock fortfarande lite gasig i magen och har ont i magen. Men han spyr inte längre så det känns skönt. Enligt läkaren så är chansen stor att det är allergi. Man misstänker gluten. Nästa vecka kommer provsvaren.

Men till något helt annat. Igår kväll slog jag i lilltån och jäkla vad ont jag fick. Nej jag tänkte inte min lilltå skulle bli helt blå och att jag knappt skulle kunna gå. Men det hände. Så tro det eller ej så fick jag låna mammas foppatofflor när jag väl skulle till kontoret. Jag hatar verkligen foppatofflor men hade inget val då jag inte kunde ha något annat.

En skada lilltå ​

Igår kväll mötte jag upp Rasha och Emelie en snabbis för att fira båda tjejer som fyllt år.

En skada lilltå ​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Petra Lindblom
  30 januari, 2021 / 12:50 f m

  Hade du foppatofflor på stan!!??? Hahaha ♥️

  • Anna
   Författare
   30 januari, 2021 / 8:45 e m

   Hahah jaaa tyvärr 😂😂😂😂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?